Fotókon a Galaxy S22 Ultra!

Valódi képeken látjuk a 2022-es év első Samsung zászlóshajóját.

Lassan, de biztosan közeledünk 2021 végéhez, ezzel párhuzamosan pedig egyre több információ érkezik a 2022 eleji csúcsmobilokkal kapcsolatban: a Galaxy S22-család gyártása bizonyos források szerint már el is kezdődött, és nem kellett sokat várni arra sem, hogy megérkezzen róla néhány fotó: a Front Page Tech képei láthatók ebben az anyagban.

[+]

Laposabb, szögletesebb design került szóba korábban, a fotók pedig ezt vissza is igazolják, persze az előlap és a hátlap lekerekítése továbbra is markáns a képeken látható S22 Ultra esetében. Nincs nagy kamerasziget, minden kamerakomponens külön gyűrűt kapott, a vaku pedig belesimul a hátlapba: 108 megapixeles főkamera, 12 megapixeles ultraszéles és 10 megapixeles, 3-szoros hardveres nagyításhoz használható telefotó egység kerül rá. Hátul matt felülettel találkozunk, az előlapon pedig fent középen kerül elhelyezésre a kameralyuk a fotók alapján.

[+]

Nagy újdonságként a készülékházba épített S-Pen érkezik meg, ezzel az S22 Ultra igazi Note-alternatíva lehet azoknak, akiknek hiányzott az idei szériafrissítés

Előzmények

Hirdetés