Fotókon a jack nélküli Galaxy A33 5G

Minden valószínűség szerint eltűnik a 4G-s változat a Samsung A30-as palettájáról, cserébe az 5G-s modell magára veszi az AMOLED kijelzőt és eldobja az analóg audiokimenetet.

Idén a Samsung Galaxy A32-ből kétféle kivitellel is találkozhattunk, az 5G-s modell adatkommunikációs előnyeivel szemben a 4G-s változat kompaktabb kialakításban, sokkal szebb kijelzővel, jobb fotós képességekkel és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval volt ellátva. Jövőre ezeket az előnyöket keresztezheti a Galaxy A33 5G, ami 2022 legelején mutatkozhat be, és a 91 Mobiles által most már fotókat is láthatunk róla.

[+]

6,4 hüvelykes képátlójú, Full HD+ felbontású panel kerülhet az előlapra Super AMOLED technológiával, Infinity-U kamerakivágással és szűk kávákkal, és várhatóan az ujjlenyomat-olvasó is a megjelenítő alatt lesz, hiszen az oldalsó gombokon nem látni érzékelőt. Amit még nem látni, az a 3,5 milliméteres jack csatlakozó: valószínűleg erről a modellről is el fog tűnni az analóg audiokimenet, és csak egy Type-C port kerül a készülék aljára.

[+]

A Galaxy A33 5G állítólag 8,1 milliméter vastag lesz kamerasziget nélkül, ugyanakkor közel 10 milliméter lesz azzal együtt, cserébe fejlődhet a fotós-videós oldal is, az idei felhozatal mindkét esetben egy nagy felbontású főkamerát, egy 8 megapixeles ultraszélest, továbbá egy makrókamerát és egy mélységérzékelőt jelentett, az 5G-s változat esetén a 4K videófelvétel is megvolt a 4G-s változat Full HD maximumához képest.

A Galaxy A32 4G sötétszürkében, az 5G lilában
A Galaxy A32 4G sötétszürkében, az 5G lilában [+]

Állítólag fekete, fehér, világoskék és narancssárga színekben érkezik az új modell, 4G-s változat pedig a jelenlegi információk szerint már nem is lesz belőle.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés