Fotókon a ZTE Axon 40 SE

Az FCC-nél járt a ZTE egy új készüléke, fotók hadán látható. A mobil vélhetően az Axon 40 SE lesz, melyet egyes piacok, köztük Európa is Blade V40S néven kaphat meg.

ZTE9047 név alatt járt vizsgálatokon egy tesztdarab a ZTE legújabb telefonjából. A mobilt az FCC fotózta körbe és szedte szét, a vizsgálatokból kiderül, hogy olcsóbb készülékről van szó. A ház műanyag, a kijelző LCD, az akkumulátor 4520 milliamperórás, a töltő pedig 22,5 wattos. A telefonba hibrid SIM-tálcán nanoSIM és microSD is fér majd. A használati utasításon látható rajzok alapján a mobilból kimarad a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, helyette a Type-C portot lehet használni.

A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin.A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin.A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin.A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin.A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin.A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin. A ZTE Axon 40SE (vagy Blade V40S) minden oldalról az FCC fotóin. (forrás: Appuals / FCC) [+]

Itt már kinyitott hátlappal.
Itt már kinyitott hátlappal. (forrás: Appuals / FCC)

A ZTE Axon 40 SE vagy piactól függően más néven Blade V40S csak a 4G-hálózatokat támogatja majd, lesz azonban kétcsatornás Wi-Fi 5 (ac), szoftveresen pedig az Android 12-re épülő MyOS 12.0 fut majd a készüléken. A ZTE egyelőre nem tett közzé információt arról, hogy mikor tervezik a telefont bemutatni vagy piacra dobni. A Blade V40 termékcsaládot az MWC-n mutatta be a ZTE, két alapkészülék és két komolyabb készülék képviselte eddig a vonalat. Az Axon 40 Pro később debütált, majd rá nem sokkal megérkezett az Axon 40 Ultra is kijelzőbe integrált előlapi kamerával, ezek a mobilok már Európában is elérhetők.

Részlet a használati utasításból.
Részlet a használati utasításból. (forrás: GSMArena / FCC) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés