Fotókon látható a Galaxy Tab E 9.6

A Samsung új termékkategóriájáról egyre többet lehet hallani. A Galaxy Tab E sorozat első tagjáról most képek szivárogtak ki az internetre, mely mind külső, mind szoftveres szempontból sokat elárul a táblagépről. A masina kétféle; 3G-s és sima WiFi-s változatban kerül majd forgalomba, a kezdőár pedig körülbelül 180-200 euró, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 56-62 ezer forint környékén alakul majd.


[+]

A tablet a hírek szerint 1280 x 800 pixel felbontású kijelzőt kap, a motorháztető alatt pedig egy négy darab, 1,3 GHz-en pörgő Cortex-A7 maggal felvértezett Spreadtrum SC7730SE chipset dolgozik majd, méghozzá 1,5 GB RAM és Mali-400MP4 grafikus gyorsító társaságában.


[+]

A nem túl erős specifikáció ellenére a microSD támogatás valószínűleg nem marad el, és több mint valószínűleg Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel debütál majd az eszköz. A programcsomagból a Microsoft Office és a dupla ablakos mód emelhető leginkább ki.


[+]

A 8,5 milliméter vékony Tab E 9.6 hátlapján egy 5, előlapján pedig egy 2 megapixeles kamera található, az energiaforrást pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd. A várható piacra kerülés időpontja egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés