Fotón látható a Galaxy Z Fold 4 vékonyabb kerete

Szélesebb lesz a külső kijelző és vékonyabb keret öleli majd.

Augusztus 10-én mutatja be a Samsung a legújabb Z-szériát, a Z Fold 4-ről pedig az Ice Universe Twitter-fiókján keresztül egy fotó is napvilágot látott már. Bár a teljes telefont nem látni, a kép megerősíti, hogy a 24,5:9 képarányról 23:9-re hízik, s jóval vékonyabb keret öleli majd körbe a panelt, s változik a belső kijelző kinyitását végző zsanér felépítése is. A fotón a Vivo X Fold, a Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Fold 3 összehasonlítása látható.

Az első képen a (fentről) Vivo X Fold, a Z Fold 4 és a Z Fold 3 kijelzőjének összehasonlítása, a második képen egy rendet a Z Fold 3 és Z Fold 4 közti méretbeli különbségekről.Az első képen a (fentről) Vivo X Fold, a Z Fold 4 és a Z Fold 3 kijelzőjének összehasonlítása, a második képen egy rendet a Z Fold 3 és Z Fold 4 közti méretbeli különbségekről. Az első képen a (fentről) Vivo X Fold, a Z Fold 4 és a Z Fold 3 kijelzőjének összehasonlítása, a második képen egy rendet a Z Fold 3 és Z Fold 4 közti méretbeli különbségekről. (forrás: GSMArena) [+]

Azzal együtt, hogy a külső kijelző kicsit szélesedik, a belső panel is arányt vált, az eddigi 6,25:5 képarányból négyzetesebb, 6:5 lesz. Arról egyelőre nincs biztos információ, hogy a belső kijelző közepén húzódó gyűrődés mennyivel lett kisebb. A képek mellett árakról is vannak új infók, a Pricebaba szerint a Z Flip 4 bevezető ára emelkedni fog, az alapmodell 128 GB tárhellyel 1080 euróról indul majd. A 256 GB-os verzióért 1160 eurót, az 512 GB-os változatért pedig, mely a legnagyobb tárhelyopció lesz, 1280 eurót fog elkérni a Samsung. Ez 40 eurós emelés a Z Flip 3 bevezető áraihoz képest.

Előzmények

Hirdetés