Friss renderképek a Mate 20 Lite-ról

A GSMArena szert tett néhány renderképre, amelyek valószínűleg a Huawei Mate 20 Lite termékoldalán fognak feltűnni a bemutatót követően. Legalábbis jellegükből fakadóan erre minden esély megvan. A képanyag a készülék kiemelt tulajdonságait veszi sorra, mint például az AR emojik, vagyis a Huaweinél Qmojik. Persze nyilván nem ez a legizgalmasabb, de a várhatóan 24 és 2 megapixeles szenzorokból álló előlapi rendszerrel természetesen ilyet is lehet majd.


[+]

A hátlapon szintén ilyen paraméterekkel rendelkező megoldásra számítunk, az új képek alapján HDR móddal és mesterséges intelligencia által vezérelt jelenetérzékeléssel. A TENAA és az XDA értesülései alapján ezt valószínűleg a Huawei új lapkakészlete teszi lehetővé, a Hauwei Nova 3i mellett nemrég bemutatott Kirin 710. A szenzorszigettel elátott megjelenítő 6,3 hüvelyk FHD+ felbontással, ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapon lesz. Mindehhez 3750 mAh-s akkumulátort csomagolhatnak. A sajtófotókért katt a képre!

Azóta történt

  • Minden kiderült a Mate 20 Lite-ról

    Több webáruház is teljes specifikációval listázza az eredetileg őszre tippelt Mate 20 család legszerényebb tagját, amely Kirin 710-zel és négy kamerával bukkant fel.

  • Új vezeték nélküli töltő is érkezik a Huawei Mate 20-szal

    Az FCC nyilvántartásában feltűnik egy új vezetékmentes töltőpad is, ami még hatékonyabb és nagyobb teljesítményt kínál majd.

  • A Mate 20 Prónak bealkonyodik

    Roppant látványos lehet a csúcsmasina alkony fantázianevű színváltozata, ami mellett a szürke és fekete variáció is lebukhatott. Érkezhet a Freebuds 2 Bluetooth füles, mobilról tölthető tokkal.

  • Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz

    Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?

Előzmények

Hirdetés