Friss, új színben várható a Honor 9

A Huawei idei csúcsmodelljét is sokan várták, főleg az azóta rengeteg popkulturális utalást generáló pisztácia színben, ami a renderképeken valóban üdítően hatott a jobbára szürke, fekete és fehér készülékek között. Az utóbbi években már trend lett az arany és az ezüst variáns is, de ezek továbbra is igen visszafogott megjelenést biztosítanak. A smaragdzöld Samsung Galaxy S6 edge is nagyon népszerűnek mutatkozott, ahogy a rosszemlékű Galaxy Note7 által behozott korall kék is. Ezzel szemben a Galaxy S8 szürkéslilája (Orchid Grey) már túl kommersznek bizonyult, míg az LG G6 kékes ezüstje már megütötte az ingerküszöböt, ahogy a Honor 8 és 9 jellegzetes kékje is.


További képek a galériában!

Látszólag egyébként mindegy, hogy milyen színnel operálnak, csak a megszokottól eltérő legyen. A piros verziók fogadtatása továbbra is lelkes, míg a cseresznyevirág, vagy rózsaszín árnyalatokra is láthatóan van kereslet. A Honor pedig igyekszik kielégíteni az igényeket. Így került bemutatásra a Honor 9, Google fordító által Bird Blue árnyalatúnak nevezett variánsa, ami inkább tűnik klasszikus mentának, mint madár kéknek, bár lehet, hogy arrafelé van ilyen madár, és éppenséggel kéknek hívják. Ezen kívül elvileg további, kevésbé megszokott színek is tervben lehetnek, mint a sárga, egy úgynevezett Peach Pink, és narancs.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Limitált kiadású iPhone-ok mutatkoztak be

    A március 24-től rendelhető, piros különkiadás megvásárlása a tervek szerint a HIV- és AIDS-mentes világhoz viszi közelebb az emberiséget.

Hirdetés