Full HD-s kijelzővel érkezhet a „Meizu Niux”

Tavaly, a Samsung Exynos 5430-as SoC-vel felszerelt Meizu MX4 Pro 1536 x 2560 pixeles megjelenítővel mutatkozott be, és egy ideje hallani arról, hogy az MX5 bejelentését követően valamikor az idén is érkezik egy abszolút csúcskategóriás versenyző a feltörekvő gyártótól, méghozzá a Galaxy S6-ban található Exynos 7420-szal. Az persze kérdéses, hogy a Samsung az idén partnerei rendelkezésére bocsátja-e legfejlettebb, 14 nanométeres csíkszélességen alapuló rendszerchipjét, hiszen a nemrég polcokra került S6 edge+ és Note5 is ezzel süvít.

A „Meizu Niux” Exynos 7420-szal és 1080p-s kijelzőpanellal érkezhet
A „Meizu Niux” Exynos 7420-szal és 1080p-s kijelzőpanellal érkezhet

Az AnTuTu weibós oldalán mindenesetre közzétették a fenti képernyőképet, amelyen egy Meizu Niux becenévre hallgató készülék paraméterei között a fent említett SoC is szerepel a Mali-T760-as IGP, 4 GB RAM és 32 GB belső tároló társaságában. A táblázat érdekessége a Full HD-s kijelzőfelbontás, és a GizChina szerint a Meizu egyik vezetője is megerősítette, hogy a következő csúcskészülékük nem QHD-s megjelenítővel, hanem 1080 x 1920 pixelessel érkezik. A Meizu az Apple példáját követheti azzal, hogy nem kívánja beáldozni a rendszersebességet és a játékélményt a hatalmas felbontás érdekében. A szóban forgó készülék megjelenési időpontjáról egyelőre nem tudni sokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Szeptember 23-án érkezhet a Meizu Pro 5

    A Niux néven is emlegetett eszközről a Meizu alelnöke tett közzé renderképeket, majd egy szeptember 23-ára szóló meghívó és egy dobozról készült kémfotó is felbukkant.

  • Nagyot villantott a „Meizu Pro 5” GeekBenchben

    Ismét a Primate Labs adatbázisa közölt fontos információt egy bemutatás előtt álló termékről – a Meizu jövő hét szerdán debütáló csúcskészüléke ráadásul nem is akárhogy teljesített.

Előzmények

Hirdetés