Nem lesz nagyobb a következő Samsung Galaxy A3 kijelzője

A Samsung Galaxy A3 (2016) jó választásnak tűnik azoknak, akik kompakt mellett jó anyaghasználatot, korrekt hardvert és megbízható működést várnak el telefonjuktól, azonban nagyon hiányoltuk belőle az ujjlenyomat-olvasót és rendszermemóriából is kerülhetett volna több bele. Talán ezeket a hiányosságokat orvosolja majd a 2017-es modell, az viszont nagyon valószínű, hogy SM-A320F kódnévvel érkezik, és ami a vásárlóközönségnek valószínűleg fontos, 4,7 hüvelykes marad a kijelzője.

Minden valószínűség szerint SM-A320F névre fog hallgatni az újdonság.
Minden valószínűség szerint SM-A320F névre fog hallgatni az újdonság. [+]

Ha hihetünk a feltételezéseknek, akkor marad a 720 x 1280 pixelnyi kijelzőfelbontás, viszont a processzor nyolcmagos lesz, az Exynos 7870 névre hallható lakával, 1,5 GHz-es órajellel. A Marshmallow rendszerrel startoló mobil előreláthatólag még idén bemutatkozik.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A3 (2016) - a család kicsi kincse

    Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.

  • Samsung Galaxy A3 - jöttem, láttam, ...

    ... de nem győztem fizetni. Az A3 apró, fürge, szuperül összerakott fémházas készülék, mely a prémium minőséget adja meg, csak éppen az árazás siklott félre. Nagyon.

Hirdetés