Galaxy blog: Megérkezett a My KNOX

A Google néhány hónapja lerántotta a leplet az Android rendszer legújabb verziójáról, melyben a Samsung-féle KNOX is képviselteti majd magát, a vállalati szolgálatás ugyanis az OS szerves részévé vált. A dél-koreai gyártó azonban nem hagyta abba a fejlesztést, melynek legújabb eredménye a My KNOX névre hallgató alkalmazás.

A My KNOX azokat az embereket célozza meg, akik munkára és magánéletre egyaránt ugyanazt a készüléket használják. A program segítségével biztonságosabbá tehető a telefonon bonyolított vállalati levelezés (ehhez Microsoft Exchange ActiveSync szükséges) és a céges adatok távoli elérése, a My KNOX-ot használva elkülöníthetőek a magán- és munkajellegű tartalmak. A szolgáltatás továbbá távoli pozicionálást és adattörlést tesz lehetővé, ami az eszköz elvesztése esetén jöhet jól - ezt azonban szinte minden androidos készülék tudja az Android Device Manager segítségével.

Az alkalmazás ingyenes, a Play Store-on keresztül tölthető le, egyelőre csak a Galaxy Note 4 és Galaxy S5 duó támogatott.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények