Galaxy blog: S7 edge-et minden olimpikon kezébe!

Pár nappal azután, hogy az S7 edge olimpiai kiadása kiszivárgott, a Samsung bejelentette az ötkarikás játékokra szabott phabletjét. Természetesen ugyanarról a készülékről van szó, amit mi is kipróbáltunk, csak itt-ott a festés igazodik az ötkarikás játékok színeihez.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a Samsung összefogásának az eredménye nem kevésbé mutatós, mint az alapverziók, a különbségek persze elenyészőek. Az előlapon a beszélgetési hangszóró és a home gomb kerete öltözött aranyszínbe, oldalt a bekapcsoló vörös. a hangerőszabályzó pedig zöld festést kapott. A hátlapon kék színű sáv keretezi a kameralencsét, alul pedig az ötkarikás logó pillantható meg, ugyancsak kékben.


[+]

A Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Editiont elsősorban a riói olimpiára kijutott atlétáknak szánja a Samsung, közöttük 12 500 darabot oszt szét a gyártó az IconX vezetékmentes Bluetooth headset társaságában. Július 18-tól ugyanakkor 2016 sportrajongó hozzájuthat ehhez a kiadáshoz Brazíliában, az Egyesült Államokban, Kínában, Németországban, Dél-Koreában és más régiókban.


[+]

A német ár időközben már ki is derült: a Samsung.de 880 euróért kínálja a limitált szériás, olimpiai S7 edge-et, méghozzá a fenti, fekete dobozban.

Azóta történt

Előzmények