Galaxy F – arany színben is?

Már a Galaxy S5 hivatalos leleplezése előtt is hallani lehetett egy fémes burkolatú prémium kiadás létezéséről, mely a nemrég napvilágot látott információk szerint végül a divat-orientált Galaxy F termékvonal első tagjaként debütálhat. Az exkluzív változat nem csupán anyaghasználatában, hanem műszaki paramétereiben is túlmutat majd az S-szériás készüléken, hiszen korábbi beszámolók szerint QHD, azaz 1440 × 2560 képpontos megjelenítőre és Snapdragon 801 vagy 805 processzor használatára is számítani lehet. A korábban megszellőztetett ezüstszürke változat mellett egy aranyszínű kiadásra is számítani lehet, mely látványterve a megbízható bennfentes forrásokkal rendelkező @evleaks Twitter oldalán bukkant fel.

Az állítólagos sajtókép egyetlen furcsasága talán csak a dátum lehet, hiszen idén a szeptember 12-ei nem szerdára, hanem péntekre fog esni. A látványterveken láthat dátum rendszerint a készülék leleplezési időpontjáról árulkodik, illetve a Nokia Lumia sorozata esetén az idő rendszerint a készülék sorszámát jelenti.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Galaxy S5 LTE-A

    Dél-Koreában mutatkozott be a Galaxy S5 Snapdragon 805 processzorral, QHD kijelzővel és 225 megabites LTE-A modemmel szerelt változata.

Előzmények

Hirdetés