Globálisan is elérhető a Nubia Watch

A bemutató alkalmával nem igazán hittük, hogy a Nubia Alpha reinkarnációja elhagyja Kínát, aztán mégis.

A Nubia nyáron mutatta be a hajlított OLED panellel szerelt okosórát, ami valamelyest finomodott az első próbálkozás óta, de ránézésre a Nubia Watch nem sokkal ergonomikusabb vagy diszkrétebb, mint a teljesen használhatatlan kategóriába eső Nubia Alpha. Mindenesetre a ZTE nem adta fel a koncepciót, úgyhogy lett Nubia Watch, amit mától, egészen konkrétan mostantól a világ bármely táján megvásárolható, az eurozónában például 219 pénzért, ami körülbelül 78 ezer forint.


[+]

Meglepő, de a 4,01 hüvelykes, erősen ívelt AMOLED kijelzővel dolgozó viselet ára nem ugrott meg a kínai árhoz képest és elvileg mi is várunk egy tesztpéldányt a gyártótól. A szilikon szíj mindenképpen jó döntésnek tűnik a szerkezet tömegét tekintve, mivel a tokozás továbbra is rozsdamentes acél, az oldalak pedig kerámiából készülnek, ehhez pedig már tényleg túlzás volt a fém szíj. A méretes kivitellel viszont jobb üzemidő is jár, ami a gyártó szerint teljeskörű felhasználás mellett (értesítések, pulzus- és aktivitáskövetés, Bluetooth hívások stb.) 6 és fél nap.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Nubia Watchként született újjá a Nubia Alpha

    A hajlított kijelzős Nubia Alpha techdemónak egészen érdekes volt, órának viszont kissé kényelmetlen, de az új modell sem tűnik sokkal kisebbnek.

  • Nubia Alpha - lementem alfába

    Kínából hozták nekünk, hátha érdekes. Nos, az. De azt senki sem mondta, hogy abból a szempontból lesz érdekes, hogy elrettentő példa váljék belőle.

Hirdetés