Glofiish néven jön az E-TEN X500

Az E-TEN az egyike azon feltörekvő márkáknak, akik olyan Windows alapú Pocket PC-ket készítenek, melyek rendelkeznek telefon funkciókkal is. Új modelljük bemutatásával egyidőben új márkanevet is bevezetnek, ez a Glofiish. Adtak hozzá használati útmutatót is: ahogyan a hal a vízben, olyan könnyedén mozoghat a felhasználó Glofiish eszközével világszerte bárhol, kihasználva a legfejlettebb technológiákat, mint a Wi-Fi, a Bluetooth és a GPS. Köszönjük, most már sokkal jobb nekünk.


E-TEN, de Glofiish inkább

 

No, de mit is tud az X500? Természetesen Windows Mobile 5.0 fut rajta, a teljesítményről egy 400 MHz-es Samsung processzor gondoskodik. Igen nagy, 2,8 inch méretű, 240x320 pixeles kijelzőt kapott, a hátlapon 2 megapixeles kamera terpeszkedik. A beépített memória (128 MB ROM, 64 MB RAM) microSD kártyával bővíthető. Adatkommunikáció kapcsán elég fejlett az eszköz, hiszen GPRS és EDGE, Bluetooth és Wi-Fi támogatás is került bele, nem is beszélve a beépített SiRF Star III GPS modulról.
A hátlap alatt 1530 mAh teljesítményű Lithium-Polymer akkumulátor lapul, amely a gyártó szerint 200 órás késznléeti és maximum 7 órás beszélgetési időre elegendő. A Glofiish X500 még novemberben piacra kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • E-TEN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés