Gmail már mobilon is! - már hazánkban is hivatalosan

Furcsa sajtóközleményt kaptunk ma, amely a Gmail WAPos változatáról számol be. Ugyan mi ezt már csaknem egy éve megtettük, de most lássuk, hogyan is szól ez hivatalosan:

Mostantól a magyarországi mobilosok is levelezhetnek barátaikkal és családjukkal a Gmail mobil szolgáltatásával, így a számítógéptől távol is elolvashatják vagy megírhatják a legfontosabb leveleket. Mindegy, hogy hol várakoznak, a Gmail-használóknak nem kell többé aggódniuk amiatt, hogy nem tudják elolvasni fontos emailjeiket, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhetnek mobiltelefonjuk segítségével Gmail-postafiókjukhoz. Ehhez mindössze a telefonjuk böngészőjével kell ellátogatniuk a http://gmail.com honlapra, ahol már hagyományos módon jelentkezhetnek be. Mivel mindegyik mobiltelefon más és más, a a Gmail automatikusan optimalizálja a megjelenítendő oldalt. A felhasználók a beérkezett fotókat és dokumentumokat is megtekinthetik, illetve azonal felhívhatják azokat a levélírókat, akiknek a telefonszáma tárolva van a Gmail-ben. Az üzeneteket a Gmail automatikusan szinkronizálja, attól függetlenül, hogy számítógépről vagy mobiltelefonról jelentkeztünk be.

Szóval örüljük annak, hogy folyamatosan olvassuk a mobilarena.hu-t, így egy évvel a hivatalos bejelentések előtt járhatunk.

Hirdetés