Gyári iPhone-füles nem lesz, új PowerBeats Pro színek viszont igen

Ismét felgyűlt egy adag, Apple-lel és audióval kapcsolatos hír, egy biztos: a szolgáltatások mellett ebben is látja a bevételi potenciált a cupertinói vállalat.

Sorra érkeznek az audióval kapcsolatos Apple-hírek, múltkor az AirPods Studióra volt mindenki kíváncsi, most pedig a gyári fülesekről és az új Beats-színekről lehet olvasni. Előbbivel kapcsolatban Ming-Chi Kuo, a jól ismert, és jellemzően reálisan tippelgető elemző posztolt: állítása szerint az iPhone 12-vel már nem fognak vezetékes EarPodsot csomagolni, ahogy a 3,5 milliméteres jack adaptert is lehagyják egy ideje a mobilok mellől. Ezzel a lépéssel valószínűleg sokakat elszomorítanak majd, de újabb lépéseket is tehetnek afelé, hogy a felhasználók vegyék meg az új, vezeték nélküli füleseket, főleg, ha majd a Type-C-s iPhone-jukkal nem is tudják használni a korábbról meglévő, Lighting-csatlakozós EarPodsukat.

Évek óta ismerjük, mégsem biztos, hogy gyári iPhone-tartozékként velünk marad
Évek óta ismerjük, mégsem biztos, hogy gyári iPhone-tartozékként velünk marad [+]

Nem kizárt, hogy az AirPods a gyári csomagból történő kiejtés után is megmaradhat elérhető árú, vezetékes alternatívaként, de az Apple esélyesen minden lépést meg fog tenni, hogy a saját AirPods vagy Beats fülhallgatói felé terelje a vevőket. A PowerBeats Pro például vidám új színekkel dobbanthatja meg a vásárlók színét, lávavörös, rózsaszín, gleccserkék és tavaszi sárga árnyalatok várhatók a mostani, sötétzöld, sötétkék, fekete és elefántcsont opciók mellé. Ezekről a fülhallgatókról már nem Kuo, hanem a WinFuture osztott meg képeket.

[+]

A PowerBeats Pro egyébként 9 órás üzemidőt, víz- és izzadságállóságot, Apple H1-es kommunikációs chipet és hangasszisztens-kezelést kapott, de meg is kérik az árát, 85 ezer forintba kerül.

A borítóképen a PowerBeats Pro jelenleg elérhető változata látható, a kép forrása a DigitalTrends.

Előzmények

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés