Gyerekeknek szánt okosórát jelentett be a Huawei

A Huawei nemrég jelentette be, hogy kicsiknek szánt okosórával bővítik az intelligens időmérők palettáját. Az óra nem kizárólag játékszernek, vagy divatkiegészítőnek készül, képes lesz GPS alapú helymeghatározásra, lesz benne iránytű, gyorsulásmérő és WiFi modul, az óra által begyűjtött adatok pedig a Huawei felhőszolgáltatásában gyülekezhetnek.


[+]

A Shake funkció lehetővé teszi, hogy 10 méteres hatótávon belül két óra kapcsolatot létesítsen pusztán azáltal, hogy a gyerkőc megrázza a kezét, bár az ilyen jellegű, egymás közötti adatcsere lényegi értelme még nem teljesen világos, a hanghívások és chat funkció viszont annál inkább. Az óra körülbelül 104 dolláros áron kerül majd forgalomba, méghozzá a Disneyvel és a Marvellel közösen megalkotott dizájnnal biztosítva, hogy a célcsoport tetszését elnyerje. Amerika Kapitánnyal, Mickey egérrel, vagy a Jégvarázs szereplőivel ez valószínűleg nem lesz nehéz.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Watch - pontosan egy klasszikus

    Okos, gyönyörű, érzi a szívdobbanásom és gondosan felügyeli minden lépésem. Ez nem az eszményi feleség, hanem csak egy okosóra. De abból az eddigi legszebb.

Hirdetés