Gyűlnek a Honor 50 vizuális és kézzelfogható pletykái

Renderképek árulkodnak a dupla kameratárcsa lakóiról.

Alighanem taktikai húzás volt a Huawei részéről, hogy a Harmony OS nagybemutatón előzetest kapott a P50 család, amiről még a gyártó sem tudja, hogy a szankciók miatt mikor, hol és hogyan jelenhet meg. Viszont nyilvánvalóan még az előtt kezdték fejleszteni, hogy a Honor márka levált volna a Huawei-ről, így semmi meglepő nincs a közös jegyekben a közelgő csúcsgeneráció esetében.

A Honor 50 Pro friss renderképe
A Honor 50 Pro friss renderképe (forrás: GSM Arena) [+]

Úgy alakulhat viszont, hogy végül a független, valószínűleg Google-licencet megkaparintó Honor 50 család kerül előbb piacra, és azért, hogy a Huawei aláhúzza: azért mégis csak mi jöttük elő a dupla tárcsás dizájnnal eredetileg, megmutatta az egyik P50 hátulját a nagyérdeműnek. Most pedig szintén jó minőségű és véglegesnek tűnő képanyagon tekinthető meg a Honor 50 Pro, és a vizuális hasonlóságokon túl apró feliratok árulkodnak fotós képességeiről.

A Honor 50 kamerarendszere
A Honor 50 kamerarendszere (forrás: GSM Arena) [+]

A 108 megapixeles felirat nyilván a méretes főkamerára vonatkozik, amely f/1,8-as rekeszértékű optikát visel majd, amihez egy tárcsával lejjebb két kiegészítő egység tartozhat, különösebb információ nélkül. A hardver még nem ismert, és nem is a Pro, hanem a Pro+ lesz az abszolút csúcsmodell, csak frissen kiszivárgott renderkép nélkül. Azt viszont tudjuk, hogy az egyik Honor 50 Snapdragon 778 SoC-t vet majd be.

A lebukott 100 wattos adapter
A lebukott 100 wattos adapter (forrás: Weibo)

A sima 50-es hátlapja 50 megapixeles főkameráról árulkodik, és ha ez ugyanaz az egység lesz, amit például a Mate 40 Pro visel, aligha lesz ok a panaszra. A további érdekességek sorát gyarapítja a szóbeszéd a 66 és 100 wattos gyorstöltésről kiszerelés szerint (az utóbbit lencsevégre kapták), illetve a Pro+ modell kapcsán elhintették a Snapdragon 888-at, a 6,78"-es és 120 Hz-es QHD+ AMOLED panelt, illetve az 50 + 13 + 2x-es zoomkamerát hátul, ám ezt a friss kémanyagok közlője nem tudta megerősíteni. De június 16-án úgyis mindenre fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés