Hajlítható telefonnal indítja az őszt a Samsung

A Z Fold2 5G szeptember elsején kap újabb, minden részletet közlő bemutatót az augusztusi Unpacked előzetest követően.

A bétás kinézetű Galaxy Fold után a Z Fold2 5G határozottan kiforrottabb küllemmel és a Snapdragon 865+ személyében bivalyerős hardverrel viszi tovább a Samsung hajlítható képernyős termékvonalát. A készülék az ősztől lesz elérhető és igazából egy minden részletet közlő bemutató még hátravan, a Note20-ak startjakor ugyanis amolyan előzetest kapott a ketyere. Igaz: elég sokan nyomogatják azóta a terméket, és videoszösszenetek is születtek.

Szeptember 1-jén, magyar idő szerint délután négy órakor mindenesetre jön a következő bemutatókör Galaxy Z Fold2: Unpacked Part 2 néven, amit online lehet majd követnie az érdeklődőknek, és ekkorra várható a megjelenési dátum, illetve a vételár pontosításra, remélhetőleg a hazai elérhetőséget beleértve.

A Z Fold2 7,6"-es, befele csukódó főképernyőt kínál 120 Hz-es Dynamic AMOLED panellel és 1768 x 2208 pixel felbontással, illetve jócskán megnőtt, 6,23"-es külső megjelenítőt 816 x 2260 pixelen, igaz: csak 60 Hz-en. Szelfikamerából belülre és kívülre egyaránt 10 megapixeles darab jutott, hátul pedig három 12 megapixeles szenzor teszi a dolgát, három különböző látószögű optikával takarva. Frissítés: az Egyesült Királyságban a Z Fold2 1800 fonton nyit, 100 fonttal olcsóbban, mint elődje, ez alapján pedig az uniós ár 2000 euró lehet. A kiszállítás szeptember 17-én, a hivatalos értékesítés 18-án indul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés