Hamarosan érkezik a P30 Lite

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy Magyarországra mikor érkezik a Huawei Nova 4e, ami várhatóan P30 Lite néven érkezik, az viszont biztos, hogy a kínai bemutató hamarosan, egész pontosan holnapután esedékes. Több forrás is értesült már a készülék várható specifikációiról, és bár a Nova 4-en látható kameralyukas megoldás helyett itt a hagyományosabb, apró notchot veti be a cég, szégyenkezni valója az e-s modellnek sincs, 24 megapixeles hátlapi kamerája mellé egy 8 megapixeles ultra széleslátót is kap, és persze a szokásos, 2 megapixeles mélységszenzor sem marad el. Előre 32 megapixeles szelfikamera kerül.

6,15 hüvelykes kijelzője Full HD+ felbontású, hardveres téren pedig a középkategóriás HiSilicon, a Kirin 710 kerül bele, nyolcmagos megoldásról beszélünk 4 x 2,2 GHz-nyi Cortex-A73, illetve 4 x 1,7 GHz-nyi Cortex-A53 magokkal, big.LITTLE elrendezésben. A csíkszélesség 12 nanométer, grafikai téren pedig a Mali G51 MP4 teszi benne a dolgát. Akár 6 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárolóval érkezhet a mobil, beépített akkumulátora valamennyivel 3000 mAh fölött lesz.


[+]

Itthon valószínűleg a P30-széria többi tagjával együtt kerül bemutatásra a Lite-verzió, árakat még előzetesen sem tudunk.

Előzmények

Hirdetés