Hangrendszer iPhone-hoz és minden máshoz

A Philips két hangrendszert mutatott be, amelyek nagyban növelhetik a zenelejátszós telefonok használatát nem csak sétálómagnóként, hanem normál zenedobozokként. A BTM628 és a BTM630 200 dolláros kezdőáron kerülhet a boltokba.


iPhone is beletehető

 

Mindkét készülék igen széles kompatibilitással rendelkezik, az eddigi hangdobozok közül pedig mutatós formatervvel próbálnak kiemelkedni. A Bluetooth technológia segítségével bármilyen sztereó Bluetooth átvitellel rendelkező zenei készülékkel összepárosíthatóak, az iPod és iPhone eszközökhöz pedig vezeték nélküli dokkolót csomagol a gyártó. Az ilyen funkcióval nem rendelkező készülékek USB csatlakozón keresztül kapcsolhatóak össze a két zenedobozzal, a nagyobb verziószámú készülék SD kártyát is elfogad. Mindkét kütyü alkalmas normál audio CD-k és MP3-mal telezsúfolt lemezek fogadására is.


Vezetékek nélkül

 

Ha hívás érkezik, akkor a Philips terméke full-duplex rendszerű kihangosítóként is üzemelhet, hiszen mikrofont is építettek bele a tervezők, ráadásul a kijelzőn a hívó fél számát is láthatjuk. A BTM630 augusztusban, a BTM628 szeptemberben lesz elérhető.

Azóta történt

Hirdetés