Három új Nokia telefon érkezik

Hivatalosan is bemutatkozott három új Nokia telefon, mind az N széria tagjai. Az N80 és az N71 már pletykaszinten felbukkant, az N92 viszont még a mobilfóniában jártas embereknek is újdonság. A készülékeket emelkedő számsorrendben mutatjuk be.


Multimédiára kihegyezve

 

Az N71 a három közül a legegyszerűbb, de még így is elég nagy tudású készülék. A 240x320 pixeles kijelző 262 ezer szín megjelenítésére képes. A 3G hálózatokon is működő telefon két kamerát kapott: a külső 2 megapixeles, a belső VGA felbontású. Nagy hangsúlyt fektettek a multimédiára, a beépített zenelejátszó szinte minden ismert formátummal megbirkózik. A telefon 10 megabájtos belső memóriával rendelkezik, ám ez bővíthető miniSD kártyával. A lépést üdvözöljük, az MMC végre kicsit feledésbe merül.


N80: szétcsúsztatható


Az N80 szintén 3G telefon, amely szétcsúsztatható kivitellel rendelkezik. Igazi durranás a telefon hátulján található 3 megapixeles kamera, amely 20x digitális zoommal rendelkezik. A telefon Wi-Fi hálózatokon is kommunikál, sztereó hangszórókat kapott, és rendelkezik TV kimenettel is.


N92: Ha Rubik Ernő TV-t tervezett volna...

 

Az N92 kétségkívül a legérdekesebb a trióból. Az újdonság 16 millió színű kijelzőt kapott, és két irányba nyitható. Ettől függően a kép elrendezése változik a vertikális és a horizontális nézet között. Ez utóbbi arra is lehetőséget ad, hogy a világon először digitális TV adások megtekintésére is lehetőség nyíljon. A 2 megapixeles kamerával ellátott telefon szintén Wi-Fi képes, és nem hiányozhat a zenelejátszó, valamint az FM-rádió sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés