Hirdetés

Három új Xiaomi a Vodafone kínálatában

Az 11T-t, a 11T Prót és a 11 Lite NE-t köszönthetjük, a Samsung Galaxy Z Fold2-től viszont az utód érkezésével elbúcsúzatunk.

A szokásostól eltérően, nem a hónap legelején, hanem csak most élesítette novemberi árlistáját a Vodafone, aminek legfőbb újdonságát két Xiaomi mobil takarja. Az 5G-s Xiaomi 11 Lite NE majdnem ugyanaz, amit mi is teszteltünk nemrég, a New Edition annyit takar, hogy Snapdragon 780G rendszerchipje helyett Snapdragon 778G került bele, illetve előlapját Gorilla Glass 6 helyett Gorilla Glass 5 védi. A mobil előfizetéses alapára nem szerény, 186 690 forint, viszont 256 GB belső tárolóhellyel adja át a szolgáltató, és 21 havi részlettel a legkisebb előfizetés mellett is havi 9000 forint alatt marad az ára, 0 forintos belépővel.


Xiaomi Mi 11T Pro [+]

A következő szintet a sima Xiaomi 11T képviseli, ez még nem a grafén akksis, Harman/Kardon hangszórós, Snapdragon 888-as csúcsváltozat, hanem egy szerényebb modell, de a 120 Hz-es AMOLED panel, a Gorilla Glass Victus védelem, a 108 megapixeles főkamera és a komoly adatkommunikációs felhozatal itt is adott, a Dimensity 1200-as chip pedig szintén jó erőben van. A teljes, előfizetéses ára 8/256 GB-os kivitelben 226 590 forint, de elérhetővé tették a csúcsot kínáló 11T Prót is, 289 590 forintos áron.


Nem öreg modell a Z Fold2, de az utódja miatt eltűnik az árlistáról [+]

Egy ideig a Samsung Galaxy Z Fold2 együtt volt elérhető a Z Fold3-mal, a novemberi árlistáról viszont levették a tavalyi modellt. A teljes PDF ide kattintva tölthető le.

Előzmények

  • 12, 50, 100, 898

    Ezek nem a jövő heti lottószámok, hanem a közelgő Xiaomi csúcskészülék kulcsadatai.

  • Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?

    Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.

  • Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék

    A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.

  • Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés

    Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.

Hirdetés