Hatalmas kamerafrissítést kap a Z Flip6

Mármint szó szerint: jóval nagyobb méretű főkamerára válthat a következő Samsung kagylótelefon.

Felnőttkorba lépett a hajlítható képernyős kagylótelefon – olvasható Galaxy Z Flip5 tesztünkben, mert végre már az efféle foldable is remekül használható összecsukva, jelképes kijelző és szűk tudás helyett. A résmentesen záró zsanér is szívósabb, és persze a szokásos módon fejlődött a hardver. A kamerarendszer azonban maradt a régi: 10 megapixeles szenzor került belülre és 12-12 megapixeles normál és ultraszéles kamera kívülre, amelyek ugyan remek minőségben veszik ki a részüket a szelfizésből, elmarad viszont a tudásuk a Galaxy S23-tól, a 2x-es szenzorszintű és a 3x-os optikai zoomról is lemaradva.

Ilyen árak mellett legalább az S23+ megkaphatta volna az Ultra hátlapi kameranégyesét
Ha kamerákról van szó, a Galaxy S család még mindig előnyben van a hajlíthatókhoz képest [+]

Éppen ezért örömhír azoknak, akik türelemmel kibírják még egy évig, hogy a Galaxy Z Flip6 megkaphatja az S23-ak 50 megapixeles főkameráját. Ez tripla előnyt jelentene, hiszen 1/1,56"-en kapásból több fény jutna a méretesebb szenzorra, az esti fotós-videós minőségen erősítve, elérhető lenne az 50 megapixel mellett a pixel binning feldolgozás minden előnye és meglehetne a szenzorszintű, veszteségmentes 2x-es nagyítás.

A Motorola Razr 40 Ultra a Galaxy Z Flip5 mellettA Motorola Razr 40 Ultra a Galaxy Z Flip5 mellett A Z Flip5 folytatása a Razr 40 Ultra (balra) nagyobb felbontású kijelzőjét is elleshetné [+]

A félmilliós árcédulára nézve mondjuk ezt a váltást megléphette volna már idén a Samsung, ám kell valami vonzó jövőre is, és ha lehetne nekünk is egy kérésünk: bátran növelje a gyártó 748 x 720 pixelről és 60 Hz-ről a külső AMOLED panel felbontását és képfrissítését az Razr 40 Ultra 1066 x 1056 pixeljére és 144 Hz-ére, elvégre az a méltó a megnőtt időtöltésre összecsukva.

Azóta történt

  • Nagyot nő a Z Flip6

    Mármint nem méretben, hanem a specifikáció tekintetében. Több RAM, nagyobb telep, nagyobb felbontású kamera és a legújabb infó: nagyobb külső kijelző.

Előzmények

Hirdetés