Hatalmas teleppel várható a Galaxy Tab S7+ 5G

Bizony, a pletykák szerint a táblagépes vonalat is eléri a plusszos különjelölés. A Samsung közelgő táblagépe hatalmas képernyőhöz méltó akkumulátort társíthat.

Kezd szépen kirajzolódni a Samsung 2020 második felébe szánt portfóliója: egyre több a Galaxy Note családot és a Fold 2-t érintő pletyka, és akkor a táblagépekről még nem is beszéltünk. A Tab S6 csökkentett módos kiszerelése elég lájtos lett, a Tab S7 família viszont ütősnek ígérkezik, annál is inkább, mert a hardver kapcsán a Snapdragon 865-öt emlegetik. Ennél is érdekesebb pletykákra bukkant a PhoneArena, amely úgy tudja, hogy legalább két topmodellel készül a Samsung, a nagyobbik pedig Tab S7+ nevet kaphat, és 12,4"-es képátlót kínálhat.


Nem volt apró tavaly a Galaxy Tab S6, a Tab S7+ azonban még hatalmasabb képernyőt kínálhat [+]

Ezzel nyilvánvalóan a munkára (is) szánt iPad Pro 12.9-nek készül alternatívát nyújtani, és szinte garantálható az AMOLED panel, a DeX támogatás és a modern adatkommunikációs csomag, 5G-vel megspékelve. A publikáció szerint ehhez méltó lehet a telepméret is, amely egy kínai hatóságnál fordulhatott meg a minap 9800 mAh-s minimális értékkel – ez 10000 mAh-s, vagy valamivel nagyobb tipikus kapacitásként jelenhet majd meg a termékoldalon. A sima Tab S7 11"-es panelt kínálhat, ami valamivel nagyobb az elődjénél, ez pedig egy picit kisebb kávákat jelenthet dizájnoldalról. A Samsung táblagépek éppúgy nyár végén érkezhetnek, mint az említett tollas és hajlítható Galaxyk.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami

    Őszinte táblagépet teszteltünk: az S Pennel szerelt Tab S6 Lite neve pontosan előrejelezi tudását, és ebben nem hibázik. Szoftverfinomításban és DeX támogatásban viszont igen.

  • Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra

    A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.

  • Samsung Galaxy Tab S5e - ennyiért kissé vékony

    Gyönyörű, kecses ház minimális kávákkal, a szellős One UI felületre licitáló DeX elrendezés és korrekt középkategóriás hardver – épp csak 10,5”-es táblagép árazása csúszott meg, hegynek felfele.

Hirdetés