Hatféle Zenfone 4-gyel készül az Asus

A keresőóriás oldaláról már eltűnt a táblázat, az Asus Zentalk fórumba azonban bekerült a képernyőfotó, ami igazolja a minimum hatféle Zenfone 4 debütálását. A Max és a Selfie típusnevek már ismertek voltak a korábbiakban, a Pro utótag azonban eddig nem volt jelen. A ZE554KL a korábbiak alapján egy 5,5 hüvelykes modell lehet (talán a kétféle tárhelyopciót különböztetik meg), a V-s modell pedig egy kisebb, olcsóbb modellt takarhat. Szintén nem kell erőtől duzzadó hardvert várni a Zenfone 4 Max (ZC554KL)-től, cserébe a hatalmas akkumulátor kompenzálja majd a vevőket.

Selfie és Max típusnevekkel már a korábbiakban is találkoztunk
Selfie és Max típusnevekkel már a korábbiakban is találkoztunk [+]

A szelfis modell már a GFXBench tesztjén is felbukkant, innen valószínűsíthetünk 14 nanométeres technológiával készülő Snapdragon 625 lapkát, 16 megapixeles, 4K-képes hátlapi kamerát és 12 megapixeles előlapi egységet. A Zenfone 4-sorozat szinte biztosan júliusban mutatkozik be, bár az eredeti tervek Computex-körüli premierről szóltak, így biztosat még semmiképp nem lehet mondani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 3 Deluxe - luxuskondenzátor

    Minden benne van a legújabb Zenfone-széria legdrágább tagjában, ám a magas ár mellett a gyenge üzemidő és néhány egyéb apróság viszonylag nehezen nézhető el.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

Hirdetés