Hazánkba is eljut a Mobiado Grand Touch Aston Martin

A Mobiado nevű kanadai, luxutelefont gyártó cég modelljei közül már többet teszteltünk. Március elsején, Vancouverben mutatták be legújabb modelljüket, amelnyek a Grand Touch Aston Martin nevet adták, azaz a nagy hagyományokkal bíró brit sportkocsigyártóval szoros együttműködésben fejlesztették azt ki.

Az Androidos okostelefon egész korrekt hardveres paramétereket kapott, hiszen 480x800 pixeles, 4 inches  S-LCD kijelzőt hord előlapján. A nemes anyagokból építkező készülékház zsírtaszító bevonatot kapott, hogy az ujjlenyomatok ne látszódjanak rajta, a kijelző enyhén hajlított, az androidos gombok érintésérzékenyek. A telefonban 1 GHz-es, Cortex-A8 architektúrájú processzor ketyeg, a GU egy PowerVR SXG540-es modul. Az akkumulátor nélkül 178 grammos készüléktest hátulján 5 megapixeles, autofókuszos kamera található, az előlapon VGA felbontású lencsét fedezhetünk fel. Az androidos készülékekre jellemző összes vívmány megvan, azaz GPS, DLNA, WLAN, 7,2 Mbps sebességű HSDPA, Bluetooth, microUSB és 3,5 mm-es jack is került a készülékbe.

A Mobiado nem a fentiek miatt különleges, illetve különlegesen drága telefon, hanem a felhasznált anyagok és a megmunkálás teszi azzá. A 139 karátos zafírkristály, a repülőgépgyártásból vett alumínium, a többféle színből választható gyöngyház betét, vagy az akkumulátort fedő, egy darabból álló, szintén zafírkristály burkolat miatt válik tényleg luxustermékké a készülék. Még módosabb júzerek számára aranyozott és vörösarannyal díszített változat is elérhető.

Az Aston Martin feliratot a hátlapon viselő, és a brit autógyárhoz kapcsolódó multimédiás tartalmakat magában hordozó Mobiado hazánkban is megvásárolható lesz, azok az érdeklődők, akik hajlandóak leszurkolni nem kevés forintot a www.mobiado-hungary.com oldalon tájékozódhatnak a továbbiakról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés