HD kijelzővel debütált az Oppo R7 Lite

Az Oppónál nem verték nagy dobra az R7 család legújabb tagjának, az R7 Lite-nak a bejelentését. A készülék egyébként külsőleg nem különbözik a sima R7-től, a specifikációkban lelhető csak fel a egy két gyengébb pont. A leginkább szembetűnő különbség a kijelzőnél érhető tetten, hiszen az újdonságba egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású AMOLED panel került (Full HD helyett), illetve a rendszermemória is kevesebb, 2 gigabájt.

Jó hír viszont, hogy a Snapdragon 615 chipset megmaradt, ezáltal nyilván a nyolcmagos processzor és az Adreno 405 grafikus gyorsító is adott, ezen felül a 2320 mAh kapacitású akkumulátorra és VOOC gyorstöltésre lehet számítani. A kamerás képességeket illetően az R7 Lite egy 13 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixeles előlapi szenzorral büszkélkedhet. Az Android 5.1 operációs rendszert futtató, és Color OS 2.1 felülettel érkező modell Indiában 280 dollárba, vagyis 78 ezer forintba kerül, szemben az R7-tel aminek már európai ára is van, ami 350 eurót, vagyis 110 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • A Color OS 2.1 is elstartolt

    Az Oppo R7 és R7 Plus mellett a gyártó saját szoftveres felületének legfrissebb változata is bemutatkozott.

  • Reklámfilmen az Oppo R7 és R7 Plus

    Nem bírta ki a hivatalos bejelentésig: az Oppo már a hétvégén megmutatta az Oppo R7 és R7 Plus készülékeket.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés