Helio G80-nal érkezik a Realme 6i

Sűrű hónapja van a feltörekvő márkának: pár nap múlva új modell érkezik, a hónap vége előtt pedig két középkategóriás is Európába látogat.

Az elmúlt hónapokban a magyar közönség is megismerkedhetett a Redmi névre nem véletlenül hasonlító, ám a Xiaomi helyett az Oppóval kapcsolatba hozható Realme márkanévvel, amely az 5 Pro személyében versenyképes modellel jelentkezett be a hazai középkategóriába. Nos, Kínában már megjelent a Realme 6 és 6 Pro 90 Hz-es panellel, kameralukas formával és MediaTek Helio G90T, illetve Snapdragon 720G játékra szakosodott hardverrel.

Ez a két modell március 24-én kerül európai forgalomba a tervek szerint, addig pedig a család harmadik tagja is befut. A szerényebb, éppen ezért olcsóbb készülék sem tervez túl sok hardveres kompromisszumot, amikor március 17-én, első körben Mianmarban (régebbi nevén: Burmában) lehull róla a lepel. A Realme 6i-t elvileg elsőként hajtja majd meg a MediaTek Helio G80 SoC, és a készülék az ár/érték mutatóban erős lesz a 18 wattos gyorstöltés és a 48 megapixeles főegységgel fémjelzett, hátlapi kameranégyes miatt is.

Itt alighanem ultraszéles, makró és portrékamera foglal majd helyet a 4:1-es pixel binning feldolgozást használó, normál egység mellett. Az FCC-től tudjuk a méretes, 5000 mAh-s telepet, arra viszont még nem érkeztek tippek, hogy a Realme 6i mikor léphet nyugati piacokra, és milyen áron kerülhet forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés