Helio P20-as eszközzel állhat elő a Sony

Tegnap ismét felbukkant egy fotó a Sony Xperia XA várható utódjáról, eddig azonban még csak a külsőt csodálhattuk meg, a telefon egyéb tulajdonságairól egy szó sem esett. Épp ezért lehet esélyes, hogy az AnTuTu adatbázisában G3221 kódnévvel felbukkant, MediaTek Helio P20-as (MT6757), 4 gigabájt rendszermemóriával, 64 gigabájtos belső tárolóval és Full HD kijelzővel szerelt mobil ezt az egyelőre névtelen eszközt takarja. Emlékeztetőül: az Xperia XA belsejében MediaTek Helio P10 teljesített szolgálatot 2 gigabájt RAM társaságában, 720 x 1280 pixeles IPS kijelzővel.


[+]

Az MWC-s meghívót nem mellesleg kiküldte már a cég, február 27-én, hétfői napon kerül sor a gyártó szokásos sajtótájékoztatójára, Barcelonában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Erős Sony csúcsmodell várható az MWC-n?

    Egy grúz forrás szerint a Sony egy halom készülékkel érkezik a barcelonai MWC-re, köztük egy figyelemreméltó csúcsmodellel.

  • Sony Pikachu?

    A japán gyártó új készüléke nem a korrekt hardverrel, vagy a legfrissebb Androiddal hívja fel magára a figyelmet, hanem az érdekes névválasztással.

Előzmények

  • Újabb Sony Xperia XA renderképek

    A legutóbbi megjelenéshez nagyon hasonló, szokás szerint kevésbé jó minőségű képek kerültek elő, valószínűleg az új Xperia XA-ról.

Hirdetés