Hétfőn érkezik az iPhone 3G

A találgatások, egymásnak teljesen ellentmondó „bennfentes információk” és titokzatos kémfotók után a neves sajtóforrások is igyekeznek meglovagolni a várakozás utolsó napjait. A Reuters Italia értesülései szerint az iPhone 3G modell elsőként az olasz TIM hálózatán lesz elérhető, méghozzá a hétfői bejelentést követően szinte azonnal. Ennek némileg ellent mond az a tény, hogy a készüléket nem láttuk az FCC oldalán felbukkanni, márpedig az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság áldása nélkül egészen biztosan nem kerülhet kereskedelmi forgalomba a készülék.
A Justamp bennfentes információ szerint az új jövevényben a régi, 2 megapixeles kamera teljesít majd szolgálatot, GPS nem lesz benne, vagyis nagy csalódás lesz azok számára akik valami extra nagy újításokra készülékre vágynak, kivéve persze ha nem egy, hanem több mobilt mutat be a gyártó.
Ez utóbbit támasztaná alá az Engadget értesülése is, mely szerint egy 2,8 és egy 3,2 hüvelykes iPhone érintőkijelzőt is lencsevégre kaptak, vagyis a korábbi „iPhone nano” pletyka akár valósággá is válhat. Szintén az Engadget oldaláról származik az az információ, hogy a Griffin és a „bennfentes források”eltérő iPhone 3G méretekről számolnak be, sőt már az is rebesgetik, hogy a spanyol Telefonica és az angol O2 100 eurós áron kínálja majd az új jövevényt, sőt az sem kizárt, hogy a korábbi iPhone tulajdonosainak ingyenes cserét ajánl, persze újabb hűségnyilatkozat fejében. Hogy milyen is lesz az új modell még nem sokan tudják, de a hétfőn kezdődő Apple fejlesztői konferencia során valószínűleg minden részletre fény derül. De addig is lehet álmodozni, és „belső források” titkai után kutatni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés