A Huawei és a Honor elutazik Barcelonába

Az MWC-t ugyan lemondta a GSMA, a Huawei és a Honor mégis tiszteletét teszi a katalán fővárosban. A Mate Xs és a Honor V30 játszhatja a főszerepet.

A koronavírus miatt ugyan törölték az idei Mobile World Congresst, így csapatunk sajnos nem kel útra Katalónia fővárosába, ám ahogy a Xiaomi megtartotta a Mi 10 premierjét online közvetítés keretében, úgy a Huawei és a Honor se késlekedik újdonságai leleplezésével. A PhoneArena úgy tudja, a Huawei ragaszkodik Barcelonához, és február 24-én, azaz hétfőn a Montjuïc tőszomszédságában, a Fira de Barcelona Italian Pavillion csarnokában leplezi le újdonságait, tippek szerint például az összehajtható kijelzős Mate Xs-t.


Egy évvel a Mate X bejelentése után érkezhet a Mate Xs [+]

Az eseményt online is nyomon lehet majd követni, és úgy tudjuk, itthon nekünk is lesz lehetőségünk a friss termékeket szemügyre venni, illetve lencsevégre kapni. A Honor szintén 24-én tartja online bejelentését, méghozzá a tengerparton égbe magasodó Hotel W Barcelonában, és szintén lesz az eseményről élő internetes közvetítés. A főszereplő a V30 nemzetközi kiadása lehet Kirin 990-nel és HMS-sel. Úgy tűnik tehát, hogy bőven lesz miről írunk itthon is, ám sajnáljuk, hogy ezúttal nem tudjuk nappal a Fira Gran Via csarnokait bebarangolni, este pedig egy tapas bárban falatozni.

Előzmények

Hirdetés