Hivatalos a Leagoo T1

Hivatalosan is bemutatásra került az Oppo F1 kihívója, a Leagoo T1, ami a kedvező, de még meg nem erősített árazással lehet versenyképes. A 85%-ban fémből készült házba 5 hüvelykes, 2.5D kialakítású, 720p kijelző került, a motorháztető alá pedig 1,3 GHz-es, négymagos MediaTek processzor, 2 GB rendszermemóriával és 16 GB tárolókapacitással kiegészítve, amit maximum 128 GB-ig tolhatunk ki microSD kártyával.


[+]

Kamera tekintetében egy LED-del ráígérnek az Oppo ajánlatára, így a hátlapi 13 megapixeles modul mellett az előlapi 8 megapixeles kamerát is segíti egy-egy LED villanó, megtoldva a Leagoo SMart Selfie 2.0 szoftverrel. A hátlapra került még ujjlenyomat-olvasó, alá pedig 2400 mAh-s telep, ami a specifikáció tükrében azért annyira nem lelkesítő méretű. Míg az Oppo továbbra is 5-ös főverzóval fut, a Leagoo már 6.0-s Androidra szerelt Leagoo OS 2.0-val kínálja az újdonságot. A készülékért elvileg nagyjából 110 dollárt kell majd fizetni, ezt viszont még nem erősítette meg a gyártó.

Azóta történt

  • Leagoo M5 - áron alul, átlagon felül

    Fémház, 2 gigabájt RAM, ujjlenyomat-olvasó, Android 6.0 és kedvező ár: a 3G-s M5 sokat ígér, és amikor nem teljesít, emlékeztetni kell magunkat: kb. 20 ezer forintból ideér.

Előzmények

Hirdetés