Hivatalos képek a Nubia Z50-ről és a Z50-nel

Gaming telefon mellett kameramobillal is készül a Nubia.

Ma várható a Nubia Red Magic 8 Pro széria bemutatkozása Snapdragon 8 Gen 2 chippel, és a csúcshardver mellett nyilvánvalóan a játékosoknak szóló extrákon és képességeken lesz a főhangsúly.

Ezzel szemben a Z-széria a hagyományos csúcskategóriában képviseli magát, nagyobb figyelmet fordítva a kamerákra, és a ZTE anyacéggel laza kötelékben álló brand úgy kezdte szórni a hivatalos rendereket, a kameraképeket és az információmorzsákat, mintha dézsából öntené.

Kapásból ígéretes az 1 337 140 pontos AnTuTu eredmény, amit minden bizonnyal a Snapdragon 8 Gen 2 gurított, de hasonló teljesítményű a Dimensity 9200 is, és van fantázia a MediaTek chip használatában. A hőelvezetés legalább ilyen fontos lesz, a Z50 teljes efféle felülete pedig 36 462 mm2-t tesz ki.

Az egyik képen a csupa képernyős előlap is megpillantható apró szelfilyukkal, ám a lényeg a nyilván előnyös kijelző helyett a túloldalon lesz, triplakamerás rendszerrel, melynek újfent egy 35 mm-es optika lesz az ékköve, épp mint egy évvel korábban.

A Nubia Tibetbe is ellátogatott, hogy kattintson néhányat a telefonnal, amely Android 13-on alapuló MyOS 13-mal érkezik, 30%-kal gördülékenyebb felületet ígérve. A premierre december 19-én, helyi idő szerint délután 2 órakor kerül sor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés