Hivatalos renderkép is kijuthatott a OnePlus 5T-ről

Minden jel arra mutat, hogy a OnePlus 3 után a OnePlus 5 is ráncfelvarrást kap, csak a tavalyinál komolyabbat. 2016-ban kicsit ráerősítettek a hardverre és az akkumulátorra, a forma és a funkció viszont megmaradt. Idén ugyanakkor drasztikusabb változásokat hozhat a OnePlus 5T, legalábbis külsőleg: 18:9-es arányúra, 6"-esre és 1080 x 2160 pixelesre nőhet az Optic AMOLED képernyő, a hátlapra száműzve az ujjlenyomat-olvasót.

Az Android Authority szerint ez egy hiteles OnePlus 5 renderkép
Az Android Authority szerint ez egy hiteles OnePlus 5 renderkép (forrás: Android Authority) [+]

Ehhez érkezett már kínai forrásból renderkép, ám ennél többet mondott el, hogy Carl Pei, a OnePlus alapító atyja egy Tweetben az 5-ről már múltidőben beszélt, a OnePlus 5 készleteket világszerte pedig kisöpörték. Az Android Authority állítja: a minap exkluzív renderképhez jutott, nagyjából megerősítve a múltheti felvétel vonásait. Úgy tűnik tehát, hogy heteken belül valóban befuthat az 5T, tényleg 2:1 arányú képernyővel. A 3T egyébként november közepén lesz egy éves.

Azóta történt

Előzmények

  • Azt még mindig nem mondták, hogy nem lesz OnePlus 5T

    Az egymásnak ellentmondó értesüléseknek egy sajtómeghívó vetett véget. Nagyjából 5 percig, amíg a gyártó meg nem cáfolta. Mármint a meghívó hitelességét.

  • Itt az oreós béta a OnePlus 3/3T-re

    Az ígéreteknek megfelelően készül a 8.0-s Android a tavalyi OnePlus csúcskészülékekre, aminek a bétás változatát a közösségi máris kipróbálhatja.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés