Hivatalosan is megjött az E-TEN X600

Mint ahogyan már korábban is sejteni lehetett, X600 néven debütált az E-TEN legújabb PocketPC-telefon kombója, amely a gyártó által életre hívott Glofiish márkanév alatt lesz elérhető.

Az X600 elsősorban kis méretével tűnik ki, hiszen a 136 grammos készülék 107x58x14,7 mm-es kiterjedéssel rendelkezik, amely a hasonló eszközök mezőnyéből lefelé lóg ki. A készülék két színben, fekete és piros betétekkel lesz elérhető, 2.0-s Bluetooth, SiRF Star III GPS modul és WLAN is került a funkciók közé, természetesen Windows Mobile 6 operációs rendszert kapott. A HSDPA és a 3G viszont kimaradt a funkciók közül, a leggyorsabb mobilos adatátviteli mód az EDGE.

A kijelző csupán QVGA felbontású (nem véletlenül írjuk így, a Glofiish gépek között már több VGA felbontású eszközzel találkozhattunk), van benne RDS képes FM-rádió, a hátlapon levő kamera pedig 2 megapixeles. A burkolat alatt 400 MHz teljesítményű Samsung processzor dobog, ehhez 64MB RAM és 128MB ROM társul. A microSD-vel bővíthető készülék november közepén kerül a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • E-TEN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés