Hivatalosnak tűnő fotókon a Samsung Galaxy A25

Nagy változásra nem érdemes számítani, de az új színeket megismerhetjük.

Ősz elején láthattunk már renderképeket a Samsung Galaxy A25-ről, illetve egy Geekbench 6-os teszteredményből a hardver lelkét is megismerhettük: Exynos 1280 várható az 5G-képes okostelefonban. A szeptemberi képeken csak fekete színben jelent meg a mobil, most viszont hivatalosnak tűnő termékfotókat közölt az Android Headlines az eszközről, melyek a fekete mellett megmutatják a sárga, a szürke és a kékes-ezüst színű variánst is.

A két világosabb színárnyalatA két világosabb színárnyalat A két világosabb színárnyalat (forrás: Android Headlines) [+]

Mondhatni teljesen standard megjelenése lesz a Galaxy A25-nek, a hátlapon egymás alá rendezve a három kamera (a pletykák szerint 50 MP-es széles, 5 MP-es ultraszéles és 2 MP-es makró), az előlapon U-alakban belógó előlapi kamera (13 MP), 6,44 hüvelykes LCD kijelző, látható mennyiségű kerettel. A telefon műanyag házat kap, a pletykák szerint ennek mérete 162 x 77,5 x 8,3 milliméter lesz, és az új képeken is látható, hogy a jobb oldalon a gombok kis kiemelést kapnak a keretből.

A klasszikus fekete és az acélszürkeA klasszikus fekete és az acélszürke A klasszikus fekete és az acélszürke (forrás: Android Headlines) [+]

Nem hoz sok izgalmat az 5000 mAh-s akkumulátor is, melyet maximum 25 wattal tölthet majd a felhasználó, viszont lehet örülni annak, hogy a telefon már Android 14-gyel indít majd (One UI 6-os felülettel) és állítólag négy főverzió-frissítésre lesz hivatott, vagyis még az Android 18-at is megkapja majd. A Galaxy A25-öt a Samsung leghamarabb idén decemberben mutathatja be, de az eddigi A-szériás frissítési ütemtervek alapján inkább 2024 eleje tűnik reálisnak a megjelenést illetően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés