Hivatalosnak tűnő képeken a Poco M6 Pro 5G

Augusztus 5-én várható az indiai premier, fekete és zöld színben nézhetjük meg előtte a Redmi 12 5G-re nagyon hasonlító eszközt.

Minden jel arra mutat, hogy Poco márkanév alatt kerülhet nemzetközi piacra a Redmi 12 5G, alias Redmi Note 12R. Indiában augusztus 5-én lesz a Poco M6 Pro 5G premierje, mely a pletykák alapján 6,8 hüvelykes FHD+ felbontású, 120 Hz-es frissítésre képes IPS LCD panellel és a Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2-es rendszerchipjével lesz felszerelve, pont azzal, amivel a Redmi 12 5G is. De ha ennyi nem lenne elég, hivatalosnak tűnő renderképek is előkerültek az új Poco mobilról a Pricebaba jóvoltából, melyen jól látszik, hogy a kamerák, a gombok, a hangszóró és a csatlakozók is pont ugyanúgy lettek elhelyezve, mint a Redmi modellen.

A Poco M6 Pro és a Redmi 12 5G egymás mellettA Poco M6 Pro és a Redmi 12 5G egymás mellett A Poco M6 Pro és a Redmi 12 5G egymás mellett (forrás: GSMArena) [+]

Az egyedüli különbség a hátlapi dizájn, a Redmi visszafogottabb kicsit, a Poco marad a kamerák körüli fekete résznél, benne a nagy márkanévvel. A pletykák alapján az alapmodell a Poco M6 Pro készülékekből 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel lesz felszerelve, de készül 6/128 GB-os változat is az eszközből.

Renderképek a Poco M6 Pro telefonrólRenderképek a Poco M6 Pro telefonrólRenderképek a Poco M6 Pro telefonrólRenderképek a Poco M6 Pro telefonrólRenderképek a Poco M6 Pro telefonrólRenderképek a Poco M6 Pro telefonról Renderképek a Poco M6 Pro telefonról (forrás: Pricebaba) [+]

A hátlap alatt a szokásosnak mondható 5000 mAh-s akku várható, hozzá 18 wattos töltési támogatással, s töltővel a dobozban. A hátlapi kamera 50 megapixeles felbontású, mellette a második szenzor 2 megapixeles makró, a harmadik kör pedig a LED villanónak ad otthont. Az előlapra 5 vagy 8 megapixeles kamerát ígérnek a pletykák, melyek szerint az indiai ár 15 és 17 ezer rúpia között mozog majd, ami 65 ezer forintnak felel meg. Egyelőre nem tudni, hogy a nemzetközi premier mikorra várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés