Holnap érkezhet a Redmi 4 és a Redmi Note 4

Bár nem áll olyan jól a Xiaomi hazai és nemzetközi viszonylatban, mint két éve, sorra dobja piacra ígéretes termékeit, amelyek közül egy vagy több már idén felbukkanhat az Egyesült Államokban. Laborunkat az 5 hüvelykes Redmi 3 és az 5,5-ös Redmi Note 3 is plecsnivel hagyta el, és azóta bemutatkozott a Redmi 3 Pro, a Redmi Note 3 Pro, és a nevével kisebb zavart okozó Redmi Pro is, ez utóbbi szintén 5,5 hüvelykes kijelzővel. Úgy tűnik, a Pro változatokból egy időre a Xiaominak is elege lett: a holnapi bemutatójukon sajtóértesülések szerint a Redmi 4 és a Redmi Note 4 lesz a főszereplő.

A fémház és az ujjlenyomat-olvasó mindkét mobil esetében garantált, a kisebbikről pedig úgy tudja a MySmartPrice, hogy a nyolcmagos Snapdragon 625-tel és alapkiszerelésben 2 gigabájt RAM-mal érkezik (az 5,5 hüvelykes képátló alighanem téves értesülés a részükről, ekkora kijelzővel várhatóan a Redmi Note 4 mutatkozik be). Ez utóbbi a tízmagos MediaTek Helio X20-at építheti be alapkiszerelésben, 2 gigabájt RAM-mal a fedélzeten, az erősebbik változat pedig a Helio X25-öt, 3 gigabájt rendszermemóriával. Csütörtökön minden kiderül.

Azóta történt

  • Elérhető a MIUI 8

    Közzétette a Xiaomi a legfrissebb rendszerverziójának globális változatait, 200 millió eszköz frissülhet a következő időszakban.

  • Két változatban jöhet a Redmi 4

    A Xiaomi negyedik generációs öthüvelykesének lehet egy olcsóbb és egy ütősebb változata.

  • Háromféle Redmi 4 mutatkozott be

    A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.

Előzmények

  • Két új Xiaomi készülék a TENAA-nál

    Feltehetően a Xiaomi Redmi 4 és Redmi Note 4 kapott hitelesítést a kínai Hírközlési Hatóságnál, mindenesetre a két várható készülék specifikációja már biztos.

  • Lefotózták a Xiaomi Redmi 4-et

    A gyártóra jellemző kinézet az újdonságon sem marad el, viszont valamennyit egyszerűsítettek a formaterven az elődhöz képest.

  • Snapdragon 625-öt kaphat a Xiaomi Redmi 4

    A GeekBench adatbázisában már felbukkant az új Xiaomi, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben Snapdragon 625-ös lapkát rejt magában.

  • Helio X20-at kaphat a Redmi Note 4

    A Xiaomi egyik legnépszerűbb terméke a középkategóriás phablet, aminek legújabb generációjába MediaTek hardver és 4100 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet.

Hirdetés