Holnap mutatkozik be a Google Pixel 6 széria

Addig is itt van két hivatalos előzetes és egy masszív baki, ami a teljes specifikáció minden részletét idejekorán felfedi.

Nem szokatlan, hogy a Google Pixel modellekkel kapcsolatban már jóval a hivatalos bemutató előtt minden kiderül, néha a maga a keresőóriás hibázik, néha a hivatalos viszonteladó partnerek időzítik rosszul a termékoldalt, most ez utóbbi történt. A Carphone Warehouse véletlenül elérhetővé tette a Google Pixel 6 és 6 Pro teljes termékoldalát, amit nyilván rohamtempóban próbáltak meg eltüntetni, de ugye az internet nem így működik. Szerencsére.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

Azt eddig is tudtuk, hogy a Pixel 6 széria 50 megapixeles főkamerával támad, amit a Pro modell esetében nem csak a 12 megapixeles ultraszéles szenzor egészít ki, de egy 48 megapixeles telés kamera is. A Pixel 6  6,4 hüvelykes, a Pixel 6 Pro pedig 6,7 hüvelykes, Gorilla Glass Victusszal védett OLED panelt kap, utóbbi 120 Hz, előbbi 90 Hz képfrissítéssel, az IP68-as védettség viszont mindkét modell jellemzője.


[+]

A Pixel 6 Pro 5000 mAh-s akkuja 30 wattos gyorstöltést támogat, amihez külön kell majd megvenni az adaptert, a vezetékmentes töltés esetében pedig 23 watt lesz a maximum; ennél csak kicsit tud kevesebbet a Pixel 6 4600 mAh-s telepe, vezeték nélkül 21 wattal. A sztereó hangszórópár egyik készülékről sem marad le, mindkettőben lesz NFC, WiFi 6 és 5.2-es Bluetooth aptX HD kodektámogatással, a szoftveres extrákból pedig az XDA Developers oldalán közzétett két hivatalos előzetes ad ízelítőt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés