Hőmérő és mikroszkóp a Power Armor 19 kelléktárában

Újabb strapatelefont mutatott be az Ulefone, ami egy régebbi variációja.

Hatalmas lelkesedéssel dob piacra újabb és újabb gigantikus méretű okostelefonokat az Ulefone, és speciel az Armor 17 Pro pont elég jó sikerült szívós külsővel, kint is használható kijelzővel és meglepően jó 108 megapixeles főkamerával, hogy megerősítse a márka: szintet lépett. Mondjuk a nagy tempó nem feltétlenül garancia magas minőségre, és már túl is vagyunk a hőmérővel szerelt Power Armor 18 és a FLiR kamerával felvértezett 18T startján: megérkezett ugyanis a Power Armor 19.

Beszédes a név, mert a 9600 mAh-s telep valóban csupa energia és a 66 wattos vezetékes vagy 15 wattos vezetékmentes töltés sem szerénykedik. A páncélt pedig 409 grammon irtózatosan masszív váz és IP68/69K, illetve MIL-STD-810H minősítés szavatolja. A leírás szerint a Gorilla Glass 5 üveggel védett, plasztik ház teljesen porálló, másfél méterig és 30 percig vízálló és másfél méterről sérülés nélkül betonra ejthető.


[+]

Extrém munkakörülményekhez nem csak a gigatelep vagy a 6,58"-es és 1080 x 2408 pixeles IPS panel jöhet jól, hanem a beépített hőmérő is, ami a testhőt 35 és 42 fok között méri legfeljebb 0,2 fokos kilengéssel, a környezeti levegő vagy a tárgyak hőmérsékletét pedig -20 és 80 fok között, legfeljebb fél fokos tévedéssel, és a mérés egy másodperc alatt megvan. A hőmérő hátra került a 108 megapixeles Samsung ISOCELL HM2 kamera, a 8 megapixeles ultraszéles és az 5 megapixeles mikroszkópos egység mellé, amely 60x-os extrém nagyítást kínál közvetlenül a céltárgyra helyezve, azt halovány LED fénykörrel megvilágítva.


[+]

Az Android 12-t futtató, Google Play szolgáltatásokkal és NFC-vel felszerelt Power Armor 19-et a nyolcmagos MediaTek Helio G99 hajtja meg, amely az egyik legerősebb elérhető 4G-s chip a piacon, ehhez pedig 12 GB RAM és 256 GB-os tároló tartozik. Az előbbi virtuálisan további 5 GB-tal, az utóbbi pedig microSD kártyával még 2 TB-tal toldható meg. Az előlapra 16 megapixeles kamera került. A termékoldal errefelé tekinthető meg, a készüléket pedig itt lehet kosárba helyezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés