Honor 3 – vízálló, gyors és kedvező árú

Kínában indított útjára a Huawei a mérsékelt árfekvésű modelleket felsorakoztató Honor sorozat harmadik tagját, mely ár/érték arányban bőven túlmutat a piaci átlagon. A 4,7 hüvelykes kijelző ugyan „csak” 720 x 1280 képpont felbontású és a 13 megapixeles hátoldali Sony kamera mellé is csupán 1,3 megapixeles előlapi modul jár, de az 1888 jüanos, vagyis nagyjából 70 000 forintos kezdőár mellett ez több, mint elegendő. A készülékben ezúttal is a kínai gyártó saját fejlesztésű 1,5 GHz-es négymagos K3V2E processzora teljesít szolgálatot, méghozzá 2 GB RAM, microSDHC kártyával bővíthető 8 GB belső memória és 2150 mAh kapacitású akkumulátor társaságában. Az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató Honor 3 további érdekessége, hogy IP57 tanúsítvánnyal is bír, vagyis egy méter mélyen a vízfelszín alatt is legalább fél órát képes átvészelni.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend P6 - hatásos hatos

    Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.

  • Kamerák előtt a Honor 3

    Az Ascend P6 áránál jóval kedvezőbben startolhat a Huawei középmezőnybe szánt négymagos ajánlata.

  • Huawei Ascend G510 - árapály

    A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.

Hirdetés