Honor 9S néven is vehetünk Huawei Y5p-t

A két brand esetében nem ritka a névcserés támadás, a Honor 9S esetében sem új készülékről van szó.

A Honor bejelentette a Honor 9S magyarországi elérhetőségét és árát, ami hogy, hogy nem, pont ugyanannyi, mint a Huawei Y5p. Ennek az a roppant prózai oka, hogy a Honor 9S egy az egyben a már ismert Y5p. A készülék nem nyújtott kevesebbet az árkategóriába sorolható konkurenciánál, de a Google hiánya kényelmetlenné tette a használatot.

Honor 9S

A Petal Search viszont olyan ütemben és irányba fejlődött, ami jó eséllyel kompenzálni tudja a Google keretrendszerének hiányát, így a Magic UI 3.1-el szerelt készülék egészen más megvilágításba kerül a 32 ezer forintos listaárral együtt, ami a Telekomnál mindenféle kedvezményekkel együtt 25 ezer forintra csúszik le.

Huawei Y5p
Huawei Y5p [+]

A 2 GB rendszermemória ijesztő lehet, de megfelelő optimalizálással teljesen használható rendszert lehet biztosítani, amit a most tesztelés alatt álló Huawei MatePad T 10 és T 10s bizonyított. Emellett a Honor 9S aránylag picinek tekinthető a mai viszonylatban, jack csatlakozó, korrekt megjelenítés és nulla darab kijelzőbe rondító megoldás. A Honor 9S már elérhető a hazai kínálatban és ha hozza az Y5p szintjét kényelmesebb felhasználói élménnyel, akkor megfontolandó alternatíva lehet a legolcsóbb árkategóriában.

Azóta történt

Előzmények

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

  • Huawei Y5p - aprócska kényelmetlenség

    A Huawei belépő szintű modelljét már-már apróságnak is nevezhetnénk, egyrészt mert mai viszonylatban igen kompakt, másrészt mert kifejezetten szerethető, egyszerű kis készülék. Lenne. De a Google szolgáltatások hiánya miatt elég kényelmetlen.

Hirdetés