Öri bari a Honortól

A Honor BFF, tehát Best Friends Forever U-DaBEST platformra építve új felhasználói élménnyel kecsegteti a törődésre vágyó felhasználót. A Honor BFF egy életre a júzer legjobb barátja lesz, kedveskedik, motivál és vigasztal. Az intelligens szenzoroknak és gépi tanulás magas fokának köszönhetően képes felismerni a felhasználó lelki állapotát, a kontextust és szituációnak megfelelően biztosít minket arról a mérhetetlen értékről, és egyediségről, amit a világban képviselünk.


[+]


[+]

Miután mindenki remekül derült a fentieken és képes ismét ide koncentrálni, folytatjuk. A szoftver alkalmazkodik a szóhasználatunkhoz, valamint személyre szabott hangasszisztenst kreálhatunk belőle. Így a készülék minden további nélkül hajlandó lesz brónak, havernak, édesemnek, vagy kicsimnek szólítani minket, de igény szerint édes kis semmiségekkel is próbál szívmelengető lenni, ha a fülünkhöz emeljük. Lényegében ezek a legfontosabb paraméterek, amiket a gyártó volt szíves megosztani elöljáróban, a részletek április 1-jén várhatóak.

Előzmények

  • Április 5-én debütálhat a Honor 8 Pro

    A kínai piacon Honor V9 néven már bemutatkozott phablet nagyjából egy hónap múlva evezhet nemzetközi vizekre.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés