Honor blog: Kérdezz a Honor 10 termékfelelőseitől!

A Honor 10 londoni preimerje után már megvolt nálunk is a teszt, de a gyártónál úgy gondolták, hogy talán még akadnak kérdések a készülékkel kapcsolatban. Az biztos, hogy a Honorral való együttműködés keretében elindított Honor fórumtémában tényleg igen szép számban érkeznek a kérdések, ezek zöme azonban - és ez talán így is van rendjén - a készülékek elérhetőségével, színválasztékával, frissítésével és szervizelésével kapcsolatos, ráadásul nem korlátozódik pusztán a Honor 10-re.


[+]

Éppen ezért június 22-ig az ehhez a bejegyzéshez kapcsolódó fórumtémában fel lehet tenni elsősorban műszaki és stratégiai kérdéseket a Honor 10 kapcsán, amelyeket majd mi angolra fordítunk és elküldünk a kínai központ felé, hogy aztán június 28-ig bezárólag megérkezzenek a válaszok, amelyeket természetesen publikálunk. A Honor fórumot böngészve azért már most is akad néhány szakmai jellegű kérdés, például azt újra nem kell majd megkérdezni, hogy a Honor modellekből az optikai képstabilizáció miért maradt ki, ezzel kezdődik majd a listánk nekünk is. Aki pedig a dual-active üzemmódról érdeklődne, annak is van már válaszunk, ezt ugyanis a jelenlegi chipsetek egyike sem támogatja (nem csak a Kirin 970, hanem a Qualcomm megoldásai sem).


[+]

A kérdésekre Pei Song Xiao (Honor senior termékmanager), Qiang Gan (Honor Lifecycle Team manager) és Kun Li (termékfejlesztési manager) fognak válaszolni, ami önmagában is jelzi, hogy a Honor komolyan veszi ezt a kérdezz-felelek dolgot, de hogy senki ne tartsa magában a kérdéseit, ezért a résztvevők között egy Honor 10-et fogunk sorsolni. Nyilván az olyan kérdés, hogy "kedves Kun Li, hogy van ma?" nem számít, de a releváns, műszaki jellegű kérdések megfogalmazói már eséllyel pályáznak egy vadiúj Honor 10-re. A Honor roppantmód örvendene annak, ha a későbbi nyertes majd a logout.hu-n megosztaná a telefonról a tapasztalatait. Ezen kívül még 5 db Bluetooth headsetet is kioszt a gyártó a kérdések feltevői között, úgyhogy talán nem túlzás azt mondani, hogy érdemes kihasználni az alkalmat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.