Hosszú üzemidőt ígér a Honor Earbuds X5

Fülkagylóban ülő fülhallgatót mutatott be a Honor, multipont csatlakozás és 27 órás üzemidő az egyszerű TWS pozitívumai között.

A Honor 90 és 90 Pro okostelefonok mellett a kínai márka bemutatott hétfőn egy egyszerű TWS fülhallgatót is, az Earbuds X5-öt. Az X-szériás eszközök a Honor kínálatában a megfizethető kategóriát képviselik, így a fülhallgató is 299 jüanért kerül piacra Kínában, ami 14 600 forintnak felel meg. Különösebb extrákat így nem is kap a vásárló, nincs például aktív zajszűrés az eszközben, de a hívások során a környezeti zajszűrés azért működik.


[+]

A hangkeltésért 13,4 milliméteres meghajtók felelnek, megvan a Bluetooth multipont két eszköz egyidejű csatlakozásával. A félig nyitott kialakítású fülhallgató fehér és korall rózsaszínben készül, megjelenésében pedig egyértelmű a rokoni kapcsolata a Huawei FreeBuds fülesekkel. A Honor telefonokkal megvan a gyors párosítás, illetve az AI Space alkalmazáson keresztül személyre szabható valamennyire a hangzás, illetve lehetséges a fülhallgatók megkeresése is. Üzemidő terén 27 órát ígér a gyártó, természetesen ez a hordozó tokkal együtt számolt teljes üzemidő.


[+]

A Honor Earbuds X5 június 7-től kapható Kínában, ha érkezik Európába, valamikor nyár végén, ősz elején várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Hirdetés