Hova lett a hangerőszabályzó a Huawei P20 prototípusáról?

Közeledik a Mobile World Congress kiállítás, és az egyik főszerepet ismét a Huawei játszhatja, bár a P10 széria folytatása elképzelhető, hogy csak a március 27-ei bemutatón érkezik meg. Szó volt már tripla hátlapi kameráról és iPhone X-szerű betüremkedésről, a kávamentesítés újabban divatos trendje alapján, a mesterséges intelligenciára épülő és villámgyors HiSilicon Kirin 970 SoC pedig szinte garantálható.

Az állítólagos P20 prototípus jack kimenet nélkül, a P10 társaságában
Az állítólagos P20 prototípus jack kimenet nélkül, a P10 társaságában (forrás: AndroidAuthority) [+]

Az AndroidAuthority oldalán viszont az eddigi pletykáknak ellentmondó küllemű Huawei bukkant fel, igaz, jó eséllyel csak egy P20 prototípus, szóval a végleges forma és funkciók jó eséllyel változhattak idő közben. Nem is a dupla kameralencse az érdekes hátul, nincs ugyanis abban semmi újszerű.

Vajon a bekapcsoló felett, érintéssel lehet a prototípus esetében a hangerőt szabályozni?
Vajon a bekapcsoló felett, érintéssel lehet a prototípus esetében a hangerőt szabályozni? (forrás: AndroidAuthority) [+]

Hiányzik viszont az ujjlenyomat-olvasó és a hangerőszabályzó is, ellenben a bekapcsoló fölött apró pöttyök jelölnek valamit, ami a publikáció szerint esetleges érintés/ujjhúzás alapú állításra enged következtetni.

Mintha egy halovány ujjlenyomat ábra lenne a képernyőn
Mintha egy halovány ujjlenyomat ábra lenne a képernyőn (forrás: AndroidAuthority) [+]

Logikusan akkor akár oda is költözhetne az ujjlenyomat-olvasó, a fenti képen viszont, a meglehetősen kevés képernyőkávát használó előlapon mintha a virtuális gombok fölött lenne látható egy ujjlenyomat-jel, nagyon haloványan.

A képernyőkávák így is vékonyak, ám ha a Huawei is betüremkedés mellett dönt, még több kijelző lehet az előlapon
A képernyőkávák vékonyak, ám ha a Huawei is betüremkedés mellett dönt, még több kijelző lehet az előlapon (forrás: AndroidAuthority) [+]

Ez a szenzor lényegesen magasabb elhelyezkedését jelentené a szintén a képernyőbe (pontosabban mögé) épített technológiát használó Vivo X20 Plus UD-val szemben, ami nem feltétlenül gond a hüvelykujj szempontjából.

Felül sem látni 3,5 milliméteres kimenetet
Felül sem látni 3,5 milliméteres kimenetet (forrás: AndroidAuthority) [+]

A Huawei persze prezentálta már saját arcalapú feloldását, és simán lehet, hogy a képeken látható prototípus egy korai, azóta jócskán meghaladott darab. Az igazság odaát van, mármint Európa másik felén: a gyártó vasárnap, délután 2 órakor tartja sajtóeseményét, és akármit is mutassanak be vagy tartsanak vissza március 27-éig, ott leszünk Barcelonában.

Előzmények

Hirdetés