HTC DLX – Full-HD kijelzővel?

Több megbízható forrásból is megerősítést nyert a nehéz helyzetben lévő tajvani gyártó idei csúcsmodelljének közelgő érkezése, mely megjelenítő terén minden konkurensén messze túlmutat. A jövevény specifikációjáról ezúttal a Football4PDA árult el részleteket, mely általában igen korán jut pontos információk birtokába. Az Android 4.1.2 Jelly Bean alapokon nyugvó HTC DLX tehát az előzetes információk szerint 5 hüvelykes, 1080 x 1920 képpontos, azaz Full-HD érintőkijelzőt, 12 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerát, 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzort, 1,5 GB RAM-ot, 16 GB belső memóriát és 2500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a HTC One X+

    Méretes HD kijelzővel, négymagos NVIDIA processzorral és Beats Audio támogatással érkezik a HTC frissített csúcsmodellje.

  • Négymagos okostelefonok viadala

    Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés