HTC One M8 Eye a TENAA oldalán

A napokban már egy hivatalosnak tűnő termékfotó árulkodott arról, hogy a HTC egy újabb termékkel fog előrukkolni. Az akkor még csak pletykaszinten emlegetett készülék most már a TENAA, vagyis az kínai hírközlési felügyelet jóváhagyását is megkapta, így szinte biztosra vehető, hogy hamarosan forgalomba kerül.

LG F60 elölről LG F60 hátulról LG F60 oldalról

A One M8 Eye névre keresztelt újdonság egyelőre M8Ew modellszámon bukkant fel, a "w" pedig azt jelenti, hogy a készülék a kínai hálózatokat is támogatni fogja, vagyis globális piacra szánják. Az egy az egyben a One M8 formatervét követő masina egy dolgot kivéve mindenben hasonlít elődjére. A tajvani gyártó ugyanis száműzte a sokat kritizált 4 megapixeles UltraPixel kamerát, és egy 13 megapixeles fényképezőgépet szereltek a hátlapra, mely mellett megmaradt a mélységet mérő segédkamera is. A 146 × 70,6 × 9,4 milliméteres dimenziókkal és 157 grammos tömeggel rendelkező okostelefon 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 801 SoC-vel, valamint 2 GB RAM-mal érkezik, megjelenése pedig október 8-án várható, a HTC külső kamerájával együtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Így néz majd ki a HTC Desire Eye

    Az @upleaks közzé tett néhány fotót a bejelentés előtt álló HTC Desire Eye-ról

  • Készül a HTC One M9

    Néhány fontos információ látott napvilágot a tajvani gyártó fémbe burkolt csúcsmodelljének jövő év elején érkező utódjáról.

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés