HTC U 11 néven érkezhet a gyártó új csúcskészüléke

A gyártó új csúcsmodelljéről már került elő, állítólag egyelőre belső használatra szánt promóciós videó. Eddig HTC Ocean néven hivatkoztak az érintésérzékeny oldalélekkel rendelkező eszközre, amelyről az Evleaks úgy tudja, hivatalosan HTC U 11 néven fog bemutatkozni. A tavalyi zászlóshajó, a HTC 10 és az új U széria egybeolvadása a termékportfóió egységesítését mutatja, így a hagyományos megnevezésbe integrált új jelzet logikusnak mutatkozik.


[+]

A SenseTouch igen érdekes és egyedi megoldásnak tűnik, a keretbe integrált érintőfelület számos funkciót tehet igen kényelmesen elérhetővé. Az elvileg május 16-án érkező készülék az egyedülálló oldalvezérlésen kívül valószínűleg aktuális, kategóriának megfelelő hardverrel fog érkezni, így Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkakészletre számíthatunk. A HTC U 11 5,5 hüvelykes QHD kijelzője fölé állítólag 16 megapixeles előlapi kamerát, míg hátulra 12 megapixeles modult kap. A rendszermemóriáról eddig nem érkezett információ, a bővíthető belső tárhely viszont 64 vagy 128 GB-ról indul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés